Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Κλείνει η Εφορία και αυτοί το χαβά τους!!

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση για κλείσιμο της Εφορίας στα Φάρσαλα. Μετά απο το κλείσιμο πλήθους σχολείων  στην επαρχία Φαρσάλων έρχεται η σειρά της Εφορίας. Η δημοτική αρχή, συνεπής στην αρχή της, αδιαφορεί. Το μόνο που την ενδιαφέρει  είναι να πηγαίνει στα τοπικά πανηγύρια, είναι δηλαδή ΄΄για τα πανηγύρια ΄΄. Καμιά πρωτοβουλία, καμία φωνή αντίστασης έστω για την τιμή των όπλων ....................Φωνάξτε ρε για αυτό σας ψηφίσαμε ...............Μόνη προσπάθεια η πρωτοβουλία του νέου δικηγόρου της ελλάσονας αντιπολίτευσης, κυρίου Καπετάνου. 

''Συνάντηση είχε ο επικεφαλής της ελ. αντιπολίτευσης στο Δήμο Φαρσάλων κ. Χρήστος Καπετάνος με την Διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. Φαρσάλων κα Παρασκευή Μπαρμπατζιά-Σούλη και τους εργαζόμενους στην Εφορία Φαρσάλων, προκειμένου να ενημερωθεί για το επικείμενο θέμα του κλεισίματος της τοπικής εφορίας από το Υπουργείο Οικονομικών, που αναμένεται να γίνει από την 1η Νοεμβρίου.



Η κα Μπαρμπατζιά ενημέρωσε τον κ. Καπετάνο ότι, η τοπική Δ.Ο.Υ. διεκπεραιώνει έναν μεγάλο όγκο υποθέσεων, με ελάχιστο προσωπικό και ζήτησε την λειτουργία της υπηρεσίας στα Φάρσαλα, αλλά με την στελέχωση της με περισσότερους υπαλλήλους για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών.΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου