Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

20.000 για την Βιταλη και η Γλυκερια στο Σταυρό πήρε 9.500......ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Έπληξη προκαλεί  το μέγεθος της αμοιβής για μια μουσική βραδιά με την Βιτάλη. Με λίγα λόγια 20.000 ευρω είναι πολλά τα λεφτά ή μήπως ακολουθούμε το παλιό ρητό του Γ. Παπανδρέου που τόσο θαυμάζει ο σημερινός δήμαρχος Α. Καραχάλιος ΄΄λεφτά υπάρχουν ΄΄. Μοναδική εξαίρεση ο κ. Καπετάνος που  κατέκρινε έντονα την δημοτική αρχή για το κόστος της γιορτής και κυρίως τα 20.000 ευρώ περίπου που είναι το κόστος μιας μουσικής βραδιάς για την Βιτάλη, μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.
Πρότεινε μάλιστα τα χρήματα αυτά, να δοθούν στους τοπικούς Πολιτιστικούς συλλόγους που θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις, για να παραμείνουν τα χρήματα στην επαρχία Φαρσάλων και να ενισχυθούν οι τοπικοί σύλλογοι που έχουν χορευτικά συγκροτήματα με παιδιά και διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στα πολιτιστικά μας δρώμενα.
Η δεύτερη πρόταση Καπετάνου ήταν να γίνει μια εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο με ομιλητές τους Καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που έκαναν φέτος μια σημαντική μελέτη για τον χαλβά Φαρσάλων, έτσι ώστε να μην γίνεται ένα τοπικό πανηγυράκι, αλλά μια σοβαρή εκδήλωση για το τοπικό μας προϊόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου